Oxxio: Een betrouwbare en duurzame energieleverancier


Als je op zoek bent naar een energieleverancier die betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel heeft staan, dan is Oxxio de juiste keuze voor jou. Met hun jarenlange ervaring en focus op groene energie, biedt Oxxio een uitstekende service en producten die aansluiten bij de behoeften van hun klanten. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de voordelen en kenmerken van Oxxio, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kiezen van een energieleverancier.

Over Oxxio

Oxxio is een energieleverancier die in 2000 werd opgericht en sindsdien een belangrijke speler is geworden op de Nederlandse energiemarkt. Het bedrijf heeft als missie om duurzame energie toegankelijk te maken voor iedereen en streeft ernaar om de energietransitie te versnellen. Oxxio is onderdeel van Eneco, een van de grootste energiebedrijven in Nederland.

Voordelen van Oxxio

Oxxio biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere energieleveranciers. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

1. Groene energie

Oxxio is een pionier op het gebied van groene energie. Ze leveren 100% groene stroom, afkomstig van windmolens en zonnepanelen. Door te kiezen voor Oxxio draag je bij aan een duurzame toekomst en verminder je je CO2-uitstoot.

2. Scherpe tarieven

Oxxio biedt scherpe tarieven voor zowel stroom als gas. Ze streven ernaar om hun klanten altijd een eerlijke prijs te bieden, zonder verborgen kosten. Door te kiezen voor Oxxio kun je besparen op je energierekening.

3. Slimme producten en diensten

Oxxio biedt verschillende slimme producten en diensten waarmee je meer inzicht krijgt in je energieverbruik. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van de Oxxio App, waarmee je op elk moment van de dag je energieverbruik kunt monitoren en inzicht krijgt in je kosten. Daarnaast biedt Oxxio ook slimme thermostaten en andere energiebesparende apparaten.

4. Uitstekende klantenservice

Oxxio staat bekend om zijn uitstekende klantenservice. Ze zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en chat en streven ernaar om al je vragen en problemen zo snel mogelijk op te lossen. Daarnaast bieden ze ook een online klantenportaal waar je al je energiezaken kunt regelen.

Producten en diensten van Oxxio

Oxxio biedt verschillende producten en diensten aan om aan de behoeften van hun klanten te voldoen. Hier zijn enkele van de belangrijkste producten en diensten:

1. Stroom en gas

Oxxio levert zowel groene stroom als gas. Je kunt kiezen voor een vast tarief of een variabel tarief, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Daarnaast bieden ze ook verschillende contractduur opties, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

2. Slimme thermostaten

Oxxio biedt verschillende slimme thermostaten aan, zoals de Nest Learning Thermostat en de Honeywell Lyric T6. Met deze thermostaten kun je je energieverbruik optimaliseren en besparen op je energiekosten. Daarnaast kun je de thermostaat ook op afstand bedienen via de Oxxio App.

3. Oxxio App

Met de Oxxio App kun je op elk moment van de dag je energieverbruik monitoren en inzicht krijgen in je kosten. Je kunt ook je meterstanden doorgeven, je voorschotbedrag aanpassen en je persoonlijke gegevens beheren. De Oxxio App is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

4. Energiebesparende producten

Oxxio biedt ook verschillende energiebesparende producten aan, zoals LED-verlichting, slimme stekkers en isolatiemateriaal. Deze producten helpen je om je energieverbruik te verminderen en kosten te besparen.

Overstappen naar Oxxio

Als je geïnteresseerd bent in het overstappen naar Oxxio, dan is het proces eenvoudig en snel. Je kunt je aanmelden via de website van Oxxio en aangeven welk product je wilt afnemen. Vervolgens regelt Oxxio de overstap voor je, inclusief het opzeggen van je huidige energiecontract. Je hebt 14 dagen bedenktijd na het afsluiten van je contract, dus je kunt altijd nog van gedachten veranderen.

Let op: voordat je overstapt naar Oxxio, is het verstandig om je huidige energiecontract te controleren. Mogelijk moet je een opzegvergoeding betalen als je nog een lopend contract hebt.

Conclusie

Oxxio is een betrouwbare en duurzame energieleverancier die zich inzet voor een groene toekomst. Met hun focus op groene energie, scherpe tarieven en slimme producten en diensten, biedt Oxxio een uitstekende service aan hun klanten. Of je nu op zoek bent naar groene stroom, gas of energiebesparende producten, Oxxio heeft voor ieder wat wils. Overstappen naar Oxxio is eenvoudig en snel, dus waar wacht je nog op? Kies voor Oxxio en draag bij aan een duurzame toekomst!

Plaats een reactie

Klant reviews

Ik wist niet dat overstappen zo makkelijk kon zijn. Super blij met een nieuw contract, voor een hele scherpe prijs. Bedankt Energie optimaal!

Olaf Vargas

Klant

Sinds ik zonnepanelen heb is het belangrijk om te kijken naar de voorwaarden en teruglevertarieven. EnergieOptimaal hielp me hier goed bij.

Maria Boers

Klant

Binnen 5 minuten kon ik een overatap regelen naar een goedkopere leverancier van voornamelijk gas. Het scheelt me honderden euro's per jaar.

Mark van Dongen

Klant